17 лютого 2011 р. на базі Лисецької ЗОШ І-Ш ступенів відбувся районний семінар практичних психологів на тему «Психологічний супровід допрофільної підготовки  та профільного   навчання в школі. Психологічний супровід випускників школи під час ДПА та ЗНО».    

  Методист відділу освіти Микитин Оксана Василівна ознайомила практичних психологів  з планом проведення семінару та інформаційним                  забезпеченням і мотивацією визначених   проблем.       

Директор школи Солтан М.Р., презентуючи школу, акцентувала увагу на виборі оптимальних форм і методів роботи з учнями, спрямовані на реалізацію завдань, поставлених перед школою та педагогічним колективом на сучасному етапі.

  У своєму виступі заступник директора школи з навчально-виховної роботи Скоморовська Л.В  розповіла про форми профілізації навчального процесу, шляхи формування готовності учнів старших класів до свідомого вибору професії, а також про психологічний супровід допрофільного та профільного навчання.    

Змістовними були виступи  практичних психологів Павлівської ЗОШ Куравського О.   «Психологічний супровід випускників школи під час ДПА та ЗНО» і  Клубівецької ЗОШ Триндяк Н. «Допомога психолога школярам у їхньому професійному  самовизначенні».    

Учасники семінару мали можливість побувати на годині с ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: tana256 | Дата: 28.03.2011

11 лютого 2011 року в Лисецькій загальноосвітній школі  І-Ш ступенів було проведено районний семінар директорів навчальних закладів на тему „Формування різнобічного гармонійного розвитку особистості з високоморальною громадською позицією та загальнолюдською культурою – основне завдання в інноваційній управлінській діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу”.   Відкрила семінар начальник відділу освіти Тисменицької райдержадміністрації Шарабуряк Світлана Іванівна, яка наголосила на необхідності формування творчої високоосвіченої особистості з сучасними знаннями та вміннями, високими моральними, естетичними, комунікативними, світоглядними якостями.

З питань управління в освітньому закладі та ефективності використання новітніх технологій у навчально-виховному процесі, застосування моделі інноваційної управлінської діяльності виступила завідувач районного методичного кабінету Попадинець Наталія Іванівна.     Голова РК профспілки Мединська Франя Григорівна виступила перед присутніми  культури спілкування та етики взаємин керівників з працівниками навчального закладу, також побувала на виховних заходах і щиро подякувала дітям за хвилини радісні та бентежні, за щем у душі та сльози на очах.

Директор школи Солтан Марія Романівна акцентувала увагу на виборі оптимальних форм і методів роботи з учнями, які спрямовані на реалізацію завдань, поставлених перед школою та педагогічним колективом на сучасному етапі. З метою в ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: tana256 | Дата: 28.03.2011