04 лютого 2011 року на базі Лисецької загальноосвітньої школи І-Ш ступенів відбувся районний семінар вчителів історії на тему  «Розвиток критичного мислення школярів на уроках історії  в умовах особистісно орієнтованого навчання».     Методиста відділу освіти Мазак Світлани Миронівни  ознайомила присутніх з планом проведення семінару.    

Директор школи Солтан М.Р. презентувала роботу школи, після чого заступник з виховної роботи Кочубей О.А. провів екскурсію до шкільного музею. Гостей зачарували вишиті картини, виконані  місцевою майстринею Машутіковою Вікторією.

Учасники семінару відвідали усний журнал з використанням рольової гри на тему «На шляху відновлення української державності» у 10 класі, підготовлений та проведений вчителем історії   Дідух В.І.

Вчителі історії району мали можливість побувати  на уроці історії  вчителя Струтинського В.Д. у 9А класі на тему «Національний рух наприкінці 50-х початку 60-х років ХІХ ст.»  

Струтинський В.Д. презентував колегам свій досвід роботи з розвитку критичного мислення школярів на уроках історії  в умовах особистісно орієнтованого навчання.   Під час обговорення вчителі відмітили  високий рівень професіоналізму, ініціативи, творчості вчителів Струтинського В.Д. та Дідух В.І., які досконало володіють ефективними формами і методами навчання та виховання, впроваджують в практику прог ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: tana256 | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)