15:02
Наказ про перехід на дистанційне навчання

 ЛИСЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ    ЛИСЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

    ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 НАКАЗ

 Від 21 січня 2022 року                              с-ще Лисець                                                            №___

 Про перехід на дистанційну форму навчання

 На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Методичних рекомендацій МОНУ від 31.08.2020р. № 1/9-495 «Щодо організації навчання осіб з особливими освітніми потребами у закладах загальної середньої освіти у 2021-2022 н.р.», Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗУ від 25.09.2020 №2205, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 10.11.2020 за №1111/35394, та з метою попередження епідемії вірусних інфекцій

 

НАКАЗУЮ:

  1. Перевести освітній процес в закладі на дистанційну форму навчання з 21.01.2022 до стабілізації епідеміологічної ситуації.

  2. Класним керівникам 1-11 класів:

2.1. Попередити здобувачів освіти та їхніх батьків про зміну режиму роботи закладу.

2.2. Взяти під контроль створення навчальних місць та дистанційне навчання учнів.

2.3. Провести бесіди про дотримання протиепідемічних заходів.

3. Учителям ліцею забезпечити:

3.1. Навчання в дистанційному режимі згідно з розкладом уроків на 2021-2022 навчальний рік з використанням сервісів Google Meet для проведення відеоуроків відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, Google Classroom для взаємодії з учасниками освітнього процесу.

3.2. Дотримання єдиного навчального сервісу GoogleMeet і моделі комунікації.

3.3.У класному журналі зазначати режим проведення (синхронний, асинхронний, дистанційно) конкретного навчального заняття.

3.4. Контролювати відвідування учнями занять.

3.5. Заняття з учнем 9-А класу Кусенем Богданом, який навчається на індивідуальній формі, проводити в дистанційному режимі згідно з розкладом уроків на 2021-2022 навчальний рік з використанням інструментів Google Meet і Classroom відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

4. Вихователям ГПД відповідно до Режиму роботи проводити бесіди, самопідготовку, заняття за інтересами, дотримуючись Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

5.Психологу Резниченко Наталі Франківні, вчителю фізкультури Демянів Василині Миколаївні проводити корекційно-розвиткові заняття онлайн відповідно до графіка, затвердженого директором.

6. Педагогу-організатору Стасюк Любов Ігорівні забезпечити проведення заходів відповідно до плану роботи закладу на січень 2022р., участь у заходах всіх рівнів, використовуючи технології дистанційного навчання з дотриманням Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

7. Асистенту учителя Слободян Світлані Петрівні :

7.1. Надавати Бойленку Артему, учню 4-б класу з особливими освітніми потребами допомогу в освоєнні програмового матеріалу в асинхронному режимі.

7.2. Координувати дистанційне навчання з батьками дитини, попереджати про зміни розкладу чи структури навчального року (при потребі).

7.3. Асистувати учителю під час проведення дистанційних занять.

7.4. Надавати учневі та його батькам рекомендації щодо дотримання норм при використанні комп’ютерної техніки.

8. Заступникам директора Празник Вірі Михайлівні:

8.1. Здійснювати контроль за виконанням освітніх програм.

8.2. Надавати методичну допомогу педагогічним працівникам під час здійснення освітньої діяльності.

8.3. Здійснювати особистий контроль за внесенням змін до календарно-тематичного планування та за необхідності ущільнення навчального матеріалу.

9. Всім учасникам освітнього процесу дотримуватись виконання Протиепідемічних заходів у закладі освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 Директор ліцею                                                                                                         Солтан М.Р.

Переглядів: 291 | Додав: tana255 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0