15:50
Обласний тренінг-курс за програмою "Якалка"

          З ініціативи методистів Івано-Франківського ОІППО Г.Дмитрів та відділу освіти Тисменицької райдержадміністрації О.Микитин з 15  по 19 квітня 2013 року  на базі Лисецької ЗОШ І-Ш ступенів проходив обласний семінар-навчання за програмою "Я - моє здоров’я - моє життя", який проводили практичні психологи Марія Остапівна Семенів (Черніївська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Наталія Франківна Резниченко (Лисецька ЗОШ І-ІІІ ступенів). 



         Практичні психологи, соціальні педагоги та класні керівники під час тренінгових занять опрацювали теоретичний і практичний матеріал курсу, розрахований на усвідомлений вибір учнями 5-9 класів здорового способу життя, вибір правомірних варіантів поведінки, формування активної позиції щодо реалізації себе та своїх прав у житті. 


         В  ході занять тренери наводили  яскраві випадки та приклади, активізовували увагу  групи на цікавих моментах, висловлювали власні роздуми та побажання на майбутнє.


     Після завершення курсу учасники отримали сертифікати МОНУ педагогів-тренерів з даного курсу та матеріали семінару для підвищення результативності своєї діяльності.



Переглядів: 528 | Додав: tana256 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 tana256  
Дійсно такі заняття потрібні, адже саме ця категорія учасників тренінгу буде допомагати дітям.

Ім`я *:
Email *:
Код *: